De aanpak van NoLiMid
Om de BHV lessen zo interessant mogelijk te maken gaat onze voorkeur uit om de lessen te verzorgen bij u in het bedrijf.

Onze aanpak

Om de BHV lessen zo interessant mogelijk te maken gaat onze voorkeur uit om de lessen te verzorgen bij u in het bedrijf. Dit kan al als u 8 of meer bhv-ers heeft. Als u minder BHV-ers heeft, geen probleem, voor deze bedrijven hebben wij regelmatig herhalingscursussen door het hele jaar heen. Deze cursussen worden verzorgt in Venlo met een goed verzorgde lunch. Ook in deze lessen is er tijd genoeg om in te zoomen op u bedrijfsrisico’s!

Elk jaar zorgen wij voor een nieuw lesplan, zodat telkens weer de cursus boeiend en interessant blijft! Al onze cursussen worden gegeven door NIBHV gecertificeerde instructeurs, maar dat is niet het enigste. Onze brandweer instructeurs zijn beroeps of vrijwillig brandweermannen bij een brandweer korps in de omgeving van Venlo, waardoor zij vaak al bekend zijn met uw pand en op de hoogte zijn van de regelgeving die in uw gemeente  gelden.

Ook onze EHBO instructeurs zijn volledig opgeleide mensen volgens het Oranje Kruis en zijn allen kader instructeurs. Door er voor te kiezen om het brandweer gedeelte te laten verzorgen door een brandweer instructeur en het EHBO gedeelte door een kader instructeur  staan onze instructeurs ver boven de lesstof  waardoor onze lessen echte diepgang hebben. Bij ons bedrijf wordt dus geen gebruik gemaakt van combi instructeurs! Vandaar het spreekwoord: ieder zijn eigen vak!

Tarieven

Op deze site zult u geen tarieven vinden. Dit omdat geen enkele opleiding hetzelfde is, en ieder bedrijf andere wensen heeft. Er wordt door ons bedrijf rekening gehouden met uw persoonlijke wensen, indien gewenst wordt er met u gekeken naar een persoonlijk en op het bedrijf afgestemd lesplan. Hierdoor krijgt u maatwerk voor een zeer scherpe prijs!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Naam:
Telefoon:
E-mail:
Aantal personen:
Opleiding:
 

*

Controle:*

* Neem de tekscode over in dit witte vak (spamfilter).